SPECIAL ANNOUNCEMENT January 3, 2011

Verkoop van Grass Valley aan Francisco Partners is definitief!

Het is een nieuw jaar en het begin van een nieuw tijdperk voor Grass Valley. Het doet mij veel genoegen u mede te delen dat de verkoop van Grass Valley aan Francisco Partners nu voltooid is, en dat wij vanaf 1 januari 2011 weer zaken doen als een onafhankelijk bedrijf. De ondernemersgeest en “can do”-houding die ons bedrijf sinds haar oprichting heeft onderscheiden vormen de essentie van onze organisatie en zullen versterkt worden en meer zichtbaar zijn door de hele nieuwe Grass Valley Organisatie heen.

Dit hebben wij in grote mate te danken aan onze klanten die met hun ongeëvenaarde loyaliteit ons hebben geholpen het jaar 2010 met positieve groei en toenemend success voor ons bedrijf af te ronden. Het is goed om eindelijk in staat te zijn een einde te maken aan de laatste twee jaar van onzekerheid, aangezien we niet alleen de wereldwijde financiële crisis maar tegelijkertijd ook het lange afsplitsingsproces van het Grass Valley bedrijf hebben doorstaan.

Zoals iedereen die ons bedrijf heeft gevolgd weet, kwam Grass Valley, wanneer het werd geconfronteerd met moeilijke tijden in onze industrie of economie, er altijd sterker uit tevoorschijn. Dat is vandaag de dag nog steeds het geval, en het is de reden waarom wij hier, in tegenstelling tot welke leverancier dan ook in onze industrie, onze klanten al meer dan 50 jaar dienen – en wij verheugen ons erop dit de volgende 50 jaar te mogen blijven doen.

In de afgelopen paar jaar hebben we onze toewijding aan Onderzoek & Ontwikkeling en toonaangevende vernieuwing voortgezet, met de introductie van een nieuwe lijn van K2 Summit mediaservers, het K2 Dyno replay system, het Kayenne Video Production Center, en de Elite line van LDK camera’s, om er maar een paar te noemen. En we hebben onze nieuwe producten samen geïntegreerd met wat wij Fusion noemen, wat een stevigere en meer samenhangende waardevolle oplossing vormt dan welke andere fabrikant u kan bieden. Dit leidt tot workflows van een consequent hogere kwaliteit die efficiënter en makkelijker te beheren zijn, met rijke functionaliteit voor de gebruikers.  Dit technologisch leiderschap zal duidelijk zichtbaar blijven, aangezien we in de komende maanden en jaren nog meer spannende nieuwe producten zullen onthullen, terwijl onze onderzoeks - en ontwikkelteams hard werken om toonaangevende vernieuwingen te blijven leveren die zullen helpen bij het voldoen aan de vooruitstrevende behoeften van onze klanten.

Ons doel is om de meest efficiënte en best denkbare samenwerkende workflows in te zetten. Werkend met het nieuwe Grass Valley zult u, meer dan ooit tevoren, een enorme flexibiliteit en een sterkere integratie ervaren over de hele linie van onze producten. Wij zullen u laten zien hoe deze voordelen uw missie-kritische operaties kunnen verbeteren.

Wij hebben nu de toekomst veilig gesteld, opereren weer onafhankelijk en we zijn erop gericht de groei en het succes van ons bedrijf te continueren. Onze drijfveer is om aan u te bewijzen waarom Grass Valley ‘s werelds voornaamste technologische vernieuwer en klantgerichte leverancier in de industrie blijft. Mocht u vragen hebben dan nodig ik u uit om met mij, of uw plaatselijke vertegenwoordiger, contact op te nemen.

Met de oprechte waardering van het wereldwijde Grass Valley team,

Jeff Rosica
Grass Valley

Maakt u alstublieft een keuze uit de onderstaande lijst als u dit bericht in een andere taal wilt lezen.

 

Grass Valley Website